«A Court of Thorns and Roses» Сари Дж. Маас — нова фентезі-серія від Vivat

5 рок. тому
|
Категорія
«A Court of Thorns and Roses» Сари Дж. Маас — нова фентезі-серія від Vivat - Vivat

У 2019 на вас очікуватиме крутезна серія фентезі для підлітків «Двір шипів і троянд» від Сари Маас

Поціновувачі героїчного фентезі захопляться з перших сторінок і швидко віднайдуть своїх улюблених героїв в новинках «Двір шипів і троянд», «Двір туману і люті» та «Двір крил та руїн»

Книжки Сари Маас знайшли багато шанувальників за кордоном і тепер подорожуватимуть середукраїнських читачів. Її сюжети динамічні, непередбачувані і неймовірноцікаві.  На вас чекатиме цілковитий іпродуманий магічний світ зі споконвічною боротьбою за владу, магією фей,пошуками безсмертя та рятуванням світу.

Ви познайомитесь зізвичайною, на перший погляд, дев’ятнадцятирічною дівчиною Фейрою, яка виживає ігодує свою сім'ю завдяки здатності полювати в лісі. Одного разу під час полювання Фейра вбила вовка, проте вона не мала уяви, що він перетворений фейрі – представник великого магічного народу. Тепер вона повинна або віддати своє життя, або переселитися за стіну – чарівний невидимий кордон, що відокремлюєкоролівство фейрі Прітіан.  Життя дівчини стрімко змінюється і її обов’язок з-поміж перешкод, випробувань та чисельнихнеприємностей  зробити все можливе, аби лишитися живою та захистити свою родину.

Саме з цих подій починаються її пригоди у магічному світі фейрі, які продовжуються у наступних частинах книг «Двір туману і люті» та «Двір крил та руїн».

Чому видаємо

Серія книг Сари Маассподобається не тільки шанувальникам фентезі, а й прихильникам романтики,чарівних містичних істот тагероїв, що демонструють неабияку сміливість,кмітливість ічесність. Ми вважаємо, що ці книги буде цікаво читати українським підліткам.

Фішки книг

Серія «Двір шипів ітроянд» Сари Маас отримала багато позитивних відгуків від провідних закордоннихгазет, журналів, а також від відомих особистостей. Зокрема, RT Book Reviewsпредставили відгук і назвали серію «приголомшливою» з «сяючим світом і багатогранними персонажами». Також провідна американська газета USA Todayпорекомендувала «обов'язково прочитати шанувальникам епічної фантастики і казок».

Про авторку

Сара Маас – американська письменниця, авторка бестселерів за версією New York Times та USAToday.   Її авторству належатьсерії-бестселери наміжнародному рівні «Двір шипів і троянд» та «Трон скла».Книги Сари Маас видані набільш ніж тридцяти шести мовах. Вона народилася уНью-Йорку, але зараз мешкає в Пенсільванії.

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife