7 передзамовлень, акціі, книжковий ярмарок в Болоніі, нова книгарня у Вінниці — книжкові події тижня у Vivat

1 міс. тому
|
Категорія
7 передзамовлень, акціі, книжковий ярмарок в Болоніі, нова книгарня у Вінниці — книжкові події тижня у Vivat - Vivat

Авторка: Анна Золотарьова, менеджерка з маркетингу Vivat

Щотижневі новини, події та анонси — що маємо розказати сьогодні.

Нові передзамовлення на сайті від Vivat

Цього тижня анонсували аж 7 нових передзамовлень:

  1. «Цієї миті завтра», Емма Страуб — нарешті й українські читачі оцінять новинку від письменниці, чиї романи регулярно входять у must-read провідних американських видань. «Цієї миті завтра» — найбільш довершений твір Страуб. Відносини між головними героями, батьком та донькою, дуже яскраво прописані, мають тисячі відтінків. Психологічна наповненість тексту приваблює і змушує задуматися не лише над проблематикою батьківства, але й про інші вічні цінності.
  2. «Випадок із Рейчел», Керолайн О’Доног’ю — це заворожлива, тонка та емоційна історія про кохання і дружбу, яких так іноді не вистачає зараз. Головною родзинкою роману, який на перший погляд здається простим, є його багатошаровість — читач крок за кроком буде розплутувати клубочок міжособистісних зв’язків головної героїні, шукаючи вузлики в різних пластах її життя.
  3. «Шлюбний портрет»Меггі О'Фаррелл. Особливістю цієї книжки є її «жіноча оптика», адже головна героїня Лукреція проводить нас, наче гід, не лише палацами, художніми майстернями й затишними садами Флоренції, але й потаємними закутками душ різних людей — від владик до жебраків, від ремісників до творців. Така захоплива подорож у часі не зможе залишити читачів байдужими, спонукає їх шукати ще більше подібних романів. 
  4. «Рідні землі. Історія Європи через особисте сприйняття», Тімоті Ґартон Еш. Корисна книжка для всіх, хто хоче зрозуміти сучасну європейську політику й побачити причинно-наслідкові зв’язки між різними подіями останніх десятиліть. Видання однаково зацікавить як тих, хто вперше заглиблюється в цю тему, так і тих, хто вивчає її давно. Автор не обтяжує текст вузькоспеціалізованими поняттями, а натомість дає доступне пояснення політичних процесів та явищ у сучасній Європі. Тімоті Ґартон Еш — британський історик; автор книг і статей, присвячених політиці й сучасній історії Центральної та Східної Європи. 2005 року увійшов до переліку 100 найвпливовіших людей світу за версією журналу Time.
  5. «Зелене чаклунство. Як відкрити для себе магію квітів, трав, дерев, кристалів тощо», Пейдж Вандербек. Як не дивно, але людська цікавість до знахарства повернулася із сучасним трендом на ecofriendly-життя та підвищенням усвідомленості щодо збереження довкілля. Тепер багато молоді хоче бути в гармонії з природою та використовувати її силу, щоб бути здоровими та красивими, досягати успіху та розвивати свою особистість. Тож ця книжка буде справжньою знахідкою для читача, що прагне давно забутих знань
  6.  «Таро від першої особи. 78 добрих передвісників», Аліна Шубська. Популярність карт Таро дуже легко пояснити — завдяки правильному трактуванню можна підняти з глибин підсвідомості людини ті образи, які були витіснені рутинним життям. А як наслідок — зрозуміти свої істинні бажання та прокласти собі шлях до їхнього втілення. Тож саме ця книжка може стати надійним провідником для читача у чарівний та незвичний світ, який лежить поза межами нашого буденного сприйняття.
  7. «Таро «Зодіак». Посібник і колода із 78 карт», Сесілія Латтарі. З допомогою цього посібника ви швидко опануєте прості й просунуті способи гадання, проникнетеся магією карт і навіть зможете відкрити завісу тайни майбутнього! Така отримана сила зробить вас впевненішою і підготовить як до криз, так і до щастя.

До набору входять:

  • колода на 78 карт із матовою ламінацією та закругленими кутами, ілюстрована Аною Чавес і з трактуванням Сесіліі Латтарі;
  • ілюстрований кольоровий посібник на 128 сторінок у форматі колоди;
  • щільна коробка для зберігання набору.

Нові дитячі книжки

Цього тижня на полиці книгарень Vivat додали дитячі книжки:

  • «Моя мама — гора», Христя Венгринюк. Ця книжка буде ідеальним вибором для батьків, які зараз знаходяться у складних обставинах і вимушені боротися з власними «демонами» самотужки. Як поводитися при цьому з дітьми? Як не травмувати їх своїми проблемами? От саме на ці питання книжка хоч і не дає прямі відповіді, зате дозволяє відшукати їх у собі. Її корисно читати як разом з дітьми, так і окремо батькам — щоб мати змогу пояснити малюкам певні речі, з якими вимушені давати собі раду дорослі. 
  • «Ведмежуня мандрує в Карпати», Світлана Стретович. Гарні ілюстрації розвиватимуть естетичний смак діток, а цікаві пригоди Ведмежуні збагачуватимуть їхню уяву. А ще батьки й не помітять, як самі захопляться читанням цієї книжки, бо вона напрочуд кумедна та справді добра.
  • «Ліс чудес», Пітер Холейнон. Пригоди веселого гурту героїв цієї книжки неабияк захоплять діток — історії, проілюстровані знаменитим Тоні Вульфом спонукають ще глибше занурюватися у чарівний світ із кожною сторінкою. Однак читання цих казочок подарує не лише розвагу, але й навчить цінувати дружбу.

Ярмарок дитячої книги в Болонії

Bologna Children's Book Fair — це дитячий книжковий ярмарок. Це велика подія для видавців, ілюстраторів, графічних дизайнерів, літературних агентів, авторів, перекладачів, розробників та всіх, хто дотичений до книговидання та книг. Захід дає можливість познайомитися з останніми тенденціями ринку в книжковій індустрії, з найважливішими ілюстраторами, авторами казок у книжковій індустрії.

Саме тому на пошук нових і крутих дитячих книжок відправились представники видавництва Vivat — Юлія Кунченко, Наталія Мирошник, Олена Рибка та Катерина Ільчук.

За кілька тижнів розповімо про світові книжкові тенденції та про ярмарок і його події.

Акції Vivat

💚 З 1 по 14 квітня -15% знижка на книжки сучасних українських авторів. Саме час познайомитись з текстами сучасників і відкрити для себе наших талановитих письменників.

💚 Купуйте книжку, отримуйте до неї мерч. Три ексклюзивні футболки «Vivat Класика» розіграємо серед усіх покупців, що придбають книги серії протягом квітня!

Що потрібно, щоб отримати мерч? З 1 до 30 квітня 2024 року зробіть замовлення  паперових книг «Vivat Класика» та чекайте 1 травня. Саме в цей день ми рандомно визначимо трьох переможців, що отримають на вибір по одній футболці за книгами «Рівновага» або «Невеличка драма».

Відкриття нової книгарні Vivat в Вінниці

6-7 квітня відбудеться офіційне відкриття книгарні Vivat у Вінниці за адресою Архитектора Артинова, 4. 

На честь відкриття заплановано кілька подій:

📚 7 квітня о 13:00 стендапер Василь Байдак та літературознавець Ростислав Семків поговорять про те, чи існує гумор в літературі, в яких творах його можна знайти, а також чому українською не існує жодної книжки про гумор?

📚 7 квітня о 16:00 авторки соціального проєкту «Я тебе…війна» розповідатимуть про те, як змінилося кохання під час війни через реальні історії абсолютно різних людей, частина яких увійшла до однойменної книжки.

📚 7 квітня о 18:00 блогерка Алла Комарова разом з укладачем «Маніпулянтки» та франкознавцем Богданом Тихолозом поговорять про класику. Наприклад, чому нам так подобається те, що було сто і більше років тому? 

Нові надходження з інших видавництв

Цього тижня в асортимент інтернет-книгарні Vivat надійшло багато нових видань від інших видавництв:

Читайте нові книжки, відмічайте наші соцмережі в дописах про ваші книжкові покупки. Приємних читацьких годин 💚

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife