«Тресс», «Кмітливі створіння» і ще один ромком у наявності, поповнюємо асортимент ел. книжок та чекаємо на вас на «Книжковій країні» — книжкові події тижня у Vivat

9 дн. тому
|
Категорія
«Тресс», «Кмітливі створіння» і ще один ромком у наявності, поповнюємо асортимент ел. книжок та чекаємо на вас на «Книжковій країні» — книжкові події тижня у Vivat - Vivat

Зустрічайте традиційний дайджест книжкових новин у блозі Vivat. Розповідаємо про новинки книжок та мерчу, актуальні акції, а ще нагадуємо про події від команди на фестивалі «Книжкова країна».

Зустрічаємося на «Книжковій країні»

У Києві, на ВДНГ, вже почався масштабний фестиваль «Книжкова країна». І триватиме до неділі 29 вересня. Запрошуємо вас приєднатися до книжкових веселощів — команда Vivat та письменники, чиї книжки представляє видавництво, чекатимуть на вас на книжковому ярмарку та різних сценах із презентаціями, дискусіями, автограф-сесіями.

Усі події вд Vivat ми зібрали в публікації у блозі, також ви можете знайти їх у загальній програмі фестивалю. Побачимося!

«Тресс» та інші новинки вже в інтернет-книгарні

Цього тижня ми отримали кілька цікавих новинок 👇

📖 «Тресс зі Смарагдового моря» — одиночне фентезі від Брендона Сандерсона, дія якого відбувається в мегавсесвіті Космер. Це історія про дівчину Тресс, яка живе на острові посеред отруйного моря й не планує нікуди їхати. Та все змінюється, коли її друг Чарлі потрапляє в халепу — хлопця викрадають після того, як він відплив з острова, щоб укласти домовлений шлюб. Тресс вирішує рятувати Чарлі й зважується на подорож небезпечними водами. Українське видання «Тресс зі Смарагдового моря» має кольорові ілюстрації та мальований зріз. 

📖 Любовний роман «Смішно, що ти спитав» Елісси Сассмен, який переносить читача у шалену атмосферу Лос-Анджелесу. Головна героїня Чані Горовіц отримує неймовірний карʼєрний шанс провести інтервʼю із актором Гейбом Паркером — виконавцем ролі Джеймса Бонда та мрією дівчат з усього світу. Сама Чані також, до речі, таємно фанатіє від Гейба. Герої проводять разом вихідні й записують інтервʼю, яке, як виявиться згодом, повпливає на обидва їхніх життя. 

📖 «Напрочуд кмітливі створіння» — роман Шелбі Ван Пелт про дружбу жінки й восьминога. Так, ви правильно прочитали, восьминога. Ба більше, в книжці є розділи від особи згаданого восьминога, якого, до речі, звуть Марселлус. Тові, сімдесятирічна жінка, яка працює прибиральницею в океанаріумі познайомиться з ​​Марселлусом, коли той опиниться в небезпеці за межами акваріуму. З цього і почнеться їхня незвичайна дружба.

Зʼявились нові електронні книги

Також вже доступні нові електронні книги. Якщо ви любите такий формат, зверніть увагу, що в асортименті тепер є:

І ще стикерпак «Мої книжки Vivat»

А розділ мерчу поповнився новим стикерпаком «Мої книжки Vivat». Це наліпки з такими зрозумілими та близькими кожному книголюбові фразами. Вони можуть прикрасити ваші ноутбук, читацький щоденник чи нотатник чи стати чудовим сувеніром для друзів, які полюбляють читати.

Тривають розіграші книжок

В інстаграмі. На честь 20 тисяч підписників інстаграм-сторінки vivatbookstore проходить розіграш трьох новинок: «Перша брехня виграє», «Якби міста вміли говорити» та «Неосяжний світ. Як органи чуття тварин розкривають приховані світи навколо нас».

Умови розіграшу:

💚 Бути підписаним на vivatbookstore.

💚 Поділитись дописом про розіграш у сториз.

💚 Залишити під дописом коментар про участь. Одна людина — один коментар.

💚 Проявити активність на сторінці vivatbookstore.

Результати оголосять 4 жовтня.

У телеграмі. Телеграм-канали «Книгарня бестселерів Vivat» та ПРОЛІТ обʼєдналися в організації розіграшу аершмх трьох частин «Бріджертонів» — «Герцог і я», «Віконт, який мене кохав» і «Пропозиція джентельмена». 

Щоб взяти участь у розіграші, вам потрібно:

✔️ Бути підписаними на телеграм-канали ПРОЛІТ та «Книгарня бестселерів Vivat».

✔️ Написати під оригінальним дописом коментар.

✔️ Поділитися дописом про розіграш зі своїми друзями.

Переможця визначать за допомогою рандомайзера 30 вересня.

Продовжуються акції в інтернет-книгарні Vivat

Ви можете купити книжки за акційними пропозиціями:

📚 До 30 вересня проходитиме великий розпродаж дитячої літератури — діятимуть знижки до -50% на вибрані книжки Vivat.

📚До 3 жовтня триватиме акція «Тиждень з видавництвом “Моноліт-Bizz”»: -15% на всі книги видавництва.

А також є передзамовлення та нові надходження з інших видавництв

Продовжуємо поповнювати асортимент інтернет-книгарні Vivat ще й книжками від інших видавництв.

Цього тижня на сайті Vivat зʼявилася можливість передзамовити більше майбутніх новинок від видавництва MAL'OPUS.

Три книжки:

  1. «Підземелля смакоти. Омнібус 1» (Томи 1–2) — це манґа авторства японської художниці Рьоко Куі. У ній розповідається про пригодника Лайоса та його друзів. Вони потрапили у підземелля, де на гурт напав дракон і вкрав їхню супутницю. Тепер потрібно врятувати дівчину та придумати, як впоратися з нестачею провізії (спойлер: монстри навкруги цілком їстівні).
  2. «Самітниця-рокерка!» (Том 3), Акі Хамаджі — продовження історії про невпевнену в собі дівчину Хіторі Ґото, яка прагне стати рок-музиканткою.
  3. «Мої близнюки», Юу Морікава. За сюжетом головний герой, непоказний школяр Джон, дружить із популярними у школі близнюками Джекілом та Гайдом. Джон — єдиний, хто може їх розрізнити, і дуже пишається стосунками з братами. Але на них чекає трагедія: Джекіл раптово помирає, а Гайд, за спостереженнями Джона, стає підозріло схожий на покійного брата…

Ще, як і завжди, підсвічуємо кілька назв книжок від інших видавництв, які не на передзамовленні, а вже доступні для придбання (більше шукайте в розділі «Новинки»):

 

Дякуємо, що читаєте наші новинні дайджести, сподіваємося, ця інформація буде вам корисна. Діліться також своїми читацькими знахідками — позначайте нас у дописах про книжкові бажанки, поповнення домашніх бібліотек та прочитане. Цікавих вам книжок та приємних читацьких годин! 💚