Євген Клопотенко

Євген Клопотенко - Vivat
Євген Клопотенко — український ресторатор, кулінарний блогер. Здобув популярність завдяки перемозі у шоу МастерШеф (2015), після чого став ведучим та експертом у Все буде смачно (СТБ), Енеїда (UA: перший). Засновник онлайн-курсу Міркувати, як кухар. Вивчав міжнародні відносини в Київському університеті туризму, економіки і права, фах кулінара вдосконалював у французькій школі Le Cordon Blue. 2011 року заснував Гастромайcтерню Confiture, 2016 започаткував проект CultFood, що опікується реформою шкільних їдалень. Викладач Коледжу ресторанного бізнесу, співвласник ресторану Сто років тому вперед. Нові погляди на приготування їжі засвоїв під час поїздок за кордон в юному віці. Студентом працював у McDonald’s в Німеччині, кухарем в США. Цей досвід спонукав його прокласти свій шлях в кулінарному мистецтві. Відомий своїм просуванням нової культури харчування в Україні, зокрема через публікації в інтернет-виданнях, власний сайт та YouTube-канал. Видав книгу Зваблення їжею. 70 рецептів, які захочеться готувати (2019).

Книги автора

Фільтри
0
Обрано 5 товарів
Обрано 5 товарів
За популярністю
Ukrainian Cuisine in 70 Dishes - Vivat

Євген Клопотенко

Залишити відгук

600

В наявності
Зваблення їжею: 70 рецептів, які захочеться готувати - Vivat

550

В наявності
Дитячі страви. 70 простих рецептів - Vivat

Євген Клопотенко

Залишити відгук

550

В наявності
Святкові страви - Vivat

Євген Клопотенко

Залишити відгук

550

В наявності
Зваблення їжею з українським смаком - Vivat

Євген Клопотенко

Залишити відгук

550

В наявності