Продовження «Служниці», вихід нової книжки «Таємна угода», презентація «Пряма мова» — книжкові події тижня у Vivat

2 міс. тому
|
Категорія
Продовження «Служниці», вихід нової книжки «Таємна угода», презентація «Пряма мова» — книжкові події тижня у Vivat - Vivat

Авторка: Анна Золотарьова, менеджерка з маркетингу Vivat

 

Щотижневі новини, події та анонси — що маємо розказати сьогодні.

Презентація нової книжки Олени Максименко «Пряма мова. Хроніки захисту»

13 березня у книгарні Vivat в Києві відбулась презентація збіркиісторій людей, які на власні очі бачили російсько-українську війну — авторка Олена Максименко представила свою книжку «Пряма мова».

Щира, болюча, справжня розповідь від тих, хто на власні очі бачив нашу війну — криваву та несправедливу. Але в книжці не лише втрати, а й історії надміцної дружби, титанічної праці задля спільної мети, неймовірної відданості ідеям та цінностям, за які віддають життя і здоров’я. У кожній з них пульсує жага свободи та віра в нашу перемогу. Це глибокі та важкі історії, про які ми маємо говорити вголос.

Фото з презентації — фотографиня Пані Ірина

Вийшов новий трилер — «Таємна угода»

Ми отримали з друку новий трилер «Таємна угода» Сюзан Волтер. Усі, хто чекав, вже може замовити його на сайті, чи прийти в книгарню. Книжка з кольоровим, яскравим зрізом.

У роману Сюзан Волтер більш як 19 тис. оцінок на Goodreads та загальний рейтинг— 4,1.

Читайте і діліться з нами своїми враженнями в соцмережах.

Автор «Архівів КГБ» працює над новою книжкою

Едуард Андрющенко працює над продовженням «Архівів КГБ», що починатиметься на концерті «Братів Гадюкіних», як він написав в Facebook.

Якщо ви ще не читали «Архіви КГБ. Невигадані історії» — саме час. Книжка містить документи радянських органів держбезпеки, розсекречені в Україні. Автор розповідає про життя українців в умовах радянського тоталітаризму на основі документів з архівів Комітету держбезпеки СРСР.

Є також електронна версія в гугл-букс і аудіо в Абук. 

«Служниця»: скоро буде друга частина

Раді повідомити, друга частина серії Фріди Мак-Фадден про домашню помічницю Міллі повним ходом готується до видання. Уже завершено верстку, книжку «Секрет служниці» віддали в друк, тож слідкуйте за анонсами.

Нагадайко для тих, хто не встиг купити паперове видання, але дуже хотів: ми отримали новий тираж книжки «Служниця». Є ще електронна версія і 15.03 з’явився аудіо-формат від Megogo.

Нові надходження з інших видавництв

І в нашій постійній рубриці про цікаві надходження в книгарні Vivat від інших видавництв цього разу звертаємо вашу увагу, що на віртуальні та фізичні полички книгарень прибули:

Читайте нові книжки, позначайте наші соцмережі в дописах про свої книжкові покупки. Приємних читацьких годин 💚

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife