7 передзамовлень, новий мерч, фестиваль «Книжкова країна», акції — книжкові події тижня у Vivat

19 дн. тому
|
Категорія
7 передзамовлень, новий мерч, фестиваль «Книжкова країна», акції — книжкові події тижня у Vivat - Vivat

Авторка: Анна Золотарьова, менеджерка з маркетингу Vivat

 

Щотижневі новини, події та анонси — що маємо розказати сьогодні.

7 нових передзамовлень вже на сайті

Цього тижня на сайті Vivat з’явилось 7 нових передзамовлень:

  1. «Аквамен: Андромеда» — у виданні зібрано всі три випуски мінісерії «Аквамен: Анромеда». Це видання є частиною окремого імпринту DC для серйозніших, нецензурованих та неформатних сюжетів.
  2. «Нора змінює сценарій», Аннабель Монаган. Ця книжка стане розрадою і прихистком у час життєвих негараздів. Вона потрібна кожній читачці, яка шукає свій шлях і будує власні опори. Авторка добре знає, якими словами достукатися до серця абсолютно різних жінок — від студентки до бізнес-леді, від домогосподарки до мисткині. І це особливе вміння проникати у внутрішній світ людини та лагідно трансформувати його забезпечує авторці захоплення читачок. 
  3. «Вогонь Півночі» (Всі мої Ключі і Ґайя #2), Наталія Матолінець — завершення дилогії «Всі мої Ключі і Ґайя», на яке чекали всі прихильники першої частини і кому цікаво, чим завершиться історія.
  4. «Слова і кулі», Наталя Корнієнко. Це важлива книжка для усіх українців та українок. На її сторінках вони знайдуть нові сенси, зможуть переосмислити цю боротьбу в контексті власного життя та історії. Вона надихає, спонукає забути про біль та страх і наснажує з гідністю переживати виклики долі. Чудове поповнення бібліотеки патріотів.
  5. «Мисливці за щастям. Якщо треба буде помирати, я тебе розбуджу», Валерій Пузік. Книжка для всіх, хто через біль та смуток хоче отримати катарсичний досвід очищення. Для тих, хто не боїться поглянути у пащу темряви, що її принесли на нашу землю окупанти. Сильний текст, який дає впевненість, що Україна неодмінно відродиться. На основі уривків творів із цієї книжки вже зняті кілька коротких метрів. Один з них — «Я — хата» від творчого об’єднання Babylon'13 — можна переглянути за qr-кодом на обкладинці.
  6. «Ізмарагд княгині Несвіцької», Олександр Ірванець. Це видання підходить майже для усіх — для тих, хто любить стиль Ірванця і вже зачекався новинок, а також тих, хто з його творчістю лише хоче познайомитися. Тонкий гумор, нашарування локальної естетики та дрібка гротеску чекає на сторінках. 
  7. «Підпільна держава», Андрій Кокотюха — нетривіальна фабула, герої, яким співпереживаєш, таємниці, погоні, вкраплення реальних історичних фактів й, звичайно ж, любовна лінія — тут усього вдосталь.

Мерч до «Ґайї» Наталії Матолінець

Також вже доступний до замовлення новий книжковий мерч:

2 нові дитячі книжки на поличках

Приїхали нові книжечки для дітей, яскраві, захопливі, неймовірно ілюстровані і трохи повчальні:

  • «Улюблені казки Перро».  За майже 400 років, оповіді Шарля Перро знову стали народними, і кожні батьки розповідають їх по-своєму. Однак саме літературна обробка Ольги Уліщенко додає їм особливого шарму та «цікавинки». Це прекрасно ілюстроване видання стане найкращим подарунком для дітей, друзів чи родичів, у яких є малята. Книжка буде пам’яткою і залишить хороші спогади.
  • «Як навчити свого дракончика». Під час читання цієї милої книжечки разом із батьками, малюк легко засвоїть базові правила поведінки, норми етикету та інші важливі для нього речі, як от поводження на дорозі чи у магазині. Історія пустотливого Дракончика допоможе дорослим пояснити ці формальності зрозумілою для дітей мовою. 

Про книжковий ярмарок на ВДНГ та популярни тропи в романах

Нагадуємо книголюбам про «Книжкову країну» — книжковий фестиваль на ВДНГ у Києві з 25 по 28 квітня. 

Vivat підготував низку подій, подробиці про які можна дізнатись з публікації. На «Книжковій країні» кожен знайде для себе не лише цікаві події, але й нові книжки, тому зустрінемось 💚 

А щоб трохи підготуватись до деяких подій розповідаємо про тропи в любовних романах — 7 найпопулярніших та улюблених тропів у прихильників жанру. 

Акції Vivat

🟢 Дві паперові книги Vivat у кошику дадуть вам знижку 15%, а три та більше — 20%! Збирайте до замовлення давні книгобажанки та отримайте можливість виграти промокод із -30% на наступне замовлення. Акція триватиме до 28 квітня.

🟢 -15% на окремі книжки фентезі — до 28 квітня.

🟢 З 15 до 21 квітня — тиждень з видавництвом РМ: -15% на все!

Нові надходження з інших видавництв

Серед багатьох нових книжок, що надійшли в асортимент інтернет-книгарні Vivat цього тижня, ми обрали для вас найцікавіші: 

 

Читайте нові книжки, відмічайте наші соцмережі в дописах про ваші книжкові покупки. Приємних читацьких годин 💚

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife