5 передзамовлень, нові обкладинки, DC Black Label та акція на видання для дітей — книжкові події тижня у Vivat

1 міс. тому
|
Категорія
5 передзамовлень, нові обкладинки, DC Black Label та акція на видання для дітей — книжкові події тижня у Vivat - Vivat

Авторка: Анна Золотарьова, менеджерка з маркетингу Vivat

 

Щотижневі новини, події та анонси — що маємо розказати сьогодні.

Цікаве про комікси DC Black Label

Цього тижня вийшов великий матеріал про імпринт DC Comics Black Label. Історію появи, особливості видань та інші подробиці можна прочитати у статті. Поки чекаємо на видання DC Comics від Vivat, додали до асортименту книгарень «Роршарх» — комікс DC від «Видавництва РМ».

Діючі акції Vivat

З 25 березня до 7 квітня в інтернет-книгарні Vivat діє знижка на дитячі книжки —15%. Дуже багато книжок, які з задоволенням гортатимуть малюки і підлітки. А якщо ви не розумієте, чим ще здивувати дитину — подивіться наш перелік найцікавіших книг для дітей, що допоможе зорієнтуватись.

Нові передзамовлення на сайті від Vivat

Цього тижня анонсували п’ять нових передзамовлень:

  1. «Довіра», Ернан Діас. Автор — лавреат Пулітцерівської премії 2023 у номінації «Художня література», автор двох романів, перекладених 34 мовами. Роман став бестселером за версією New York Times, лауреатом премії Кіркуса та увійшов до довгого списку Букерівської премії, а також був номінований на перемогу в інших номінаціях. Понад 30 видань назвали її найкращою книгою року, а The New York Times, The Washington Post, NPR і журнал Time включили до списку 10 найкращих книг року. The New Yorker назвав її однією з 12 найважливіших книг року.  Також «Довіра» готується до випуску міні-серіалу для HBO.
  2. «Змієві вали», упорядник — Володимир Аренєв. Антологія творів від українських письменників за три століття нашої літератури. Від Франка до Кідрука, від міфологічних основ до космічних глибин — у виданні зібрані цікаві, знакові тексти українських фантастів.
  3. «Її війна», Євгенія Подобна. Слова про те, що війна — не жіноча справа, відходять у минуле. Адже зараз у ЗСУ служать близько 43 000 захисниць. Тож ця книжка — можливість почути їхні голоси з фронту. А також історії тих жінок, які тримають наш тил, — волонтерок, медикинь та інших. 
  4. «Один проти всіх», Даніела Колоджі. Роман про підлітка, який переходить в нову школу. За розвитком головного героя твору справді цікаво спостерігати — від бунтаря до смирного хлопця, від беззаперечної зірки школи до вигнанця. Як Мануель буде повертати собі колишній авторитет серед нового оточення, як знаходитиме друзів?
  5. «Діва проти біди», Евелін Скай — очікувана книжка про яку розповідали в окремій статті. 8 березня 2024 року на Netflix відбулась прем’єра фільму (англ. Damsel) зі Міллі Боббі Браун у головній ролі. 

Книжки Vivat у роботі

Затверджено обкладинку дуже очікуваної книжки «Підпільна держава», автор Андрій Кокотюха. Роман, заснований на реальних подіях. Гостросюжетний роман про безсилість тоталітарної системи навіть перед найменшим опором. 

Коментарі до книжки дали: 

  • Вітаутас Ландсбергіс, перший глава відновленої у 1990 році Литовської держави, 
  • Володимир Бірчак, військовослужбовець ЗСУ, редактор «Історичної правди», заступник директора Архіву СБУ (2014–2016),
  • Гінтарас Вайчюнас, головний історик Центру досліджень геноциду та опору Литви,
  • Йонас Каджіоніс, боєць загону «Альгімантас», дожив до нашого часу, один із консультантів та прототипів персонажів цього роману.

Затверджено і представлено обкладинку до книжки «Сліпа лють», Наталі Гейнс. Переосмислення історії медузи Горгони.

Авторка перевертає наше розуміння цього легендарного міфу з ніг на голову, додаючи емпатії та нюансів до однієї з найдавніших історій, в якій жінку, поранену сильним чоловіком, звинувачують, карають і виставляють монстром за напад. 

Анонсовано обкладинку збірки «Мотанка».

«Мотанку» оцінять ті, хто стежить за українською сучасною літературою та цікавиться роботами наших письменників і письменниць. Це збірка короткої прози у жанрі фантастики від українських письменниць про жіночий досвід проживання війни та неймовірні сили, які проявляються за особливих обставин.

Нові надходження з інших видавництв

Цього тижня в асортимент інтернет-книгарні Vivat надійшло багато нових видань від видавництва «Жорж». Запрошуємо вас переглянути нові книжечки та вибрати найцікавіші. 

 

Читайте нові книжки, позначайте наші соцмережі в дописах про ваші книжкові покупки. Приємних читацьких годин 💚

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife