Комікси від DC вийдуть українською у видавництві Vivat

7 міс. тому
|
Категорія
Комікси від DC вийдуть українською у видавництві Vivat - Vivat

Видавництво Vivat підписало контракт із компанією коміксів DC Comics. Вже у 2024 році вийде перший тайтл – «Aquamen: Andromeda». Всього у 2024 році видавництво Vivat планує видати 10 коміксів DC, назви 9 з яких поки не розголошує. 

За словами генеральної директорки видавництва Vivat Юлії Орлової, видавництво обрало 10 тайтлів ще в березні і перемовини тривали майже 8 місяців. Лише кілька тижнів тому підписали угоду. 

«DC обирає партнерів у різних країнах дуже ретельно, враховуючи репутацію компанії, якість друку книг, потенційно – їхніх коміксів, і багато інших факторів. 

Для мене видавати комікси DC в Україні – це high level, можливість зробити доступними для українських читачів світові бестселери, можливість змінювати український книжковий ринок. І я неймовірно тішуся, що нам це вдається», – розповіла Юлія Орлова. 

DC Comics  — одна з найбільших і найуспішніших компаній, яка працює на американському ринку коміксів з 1934 року. Вона є видавничим відділом DC Entertainment Inc., що є дочірньою компанією Warner Bros. DC Comics випускає матеріали, пов'язані з такими відомими персонажами як Супермен, Бетмен, Диво Жінка, Флеш, Аквамен та інші герої Всесвіту DC. DC Comics займають близько 30% ринку коміксів в США.

Глибоко в Тихому океані, на максимально можливій відстані від будь-якої землі, розташована Точка Немо — цвинтар космічних кораблів. З самого початку космічних перегонів країни світу відправляли туди свої кораблі, щоб зануритися в безмовні моря. Але у Точці Немо є дещо... інше. Структура, яку ніколи не створювала людина. І ця структура, здається... прокидається.

Екіпаж експериментального підводного човна "Андромеда", що приводиться в рух таємничим двигуном від чорної діри, був обраний для розслідування цієї таємниці. Але вони не єдині, хто переслідує її. Все, що має цінність на дні океану, має цінність для Чорної Манти, головного пірата всіх морів. А все, що приваблює Чорну Манту, приваблює Артура Каррі, його заклятого ворога, Аквамена! Але хай небеса допоможуть їм усім, коли двері таємниці Точки Немо широко відчиняються, щоб впустити їх...

Підписуйтесь на знижки та рекомендації
Не турбуйтесь, ніякого спаму та нав'язливої реклами.
2024 © Видавництво «Vivat»
Design by WebLife